Prostatita angioedem


Acest medicament este doar pentru bărbaţi.

Prospect Duodart mg/mg x 1fl. x 30cps. | Catena

Nu trebuie utilizat de femei, copii sau adolescenţi. Aveţi grijă deosebită când utilizaţi Duodart Asiguraţi-vă că medicul dumneavoastră cunoaşte problemele dumneavoastră hepatice. Dacă aţi avut orice boală care v-a afectat ficatul, s-ar putea să aveţi nevoie de câteva analize suplimentare în timpul în care luaţi Duodart.

Operaţia de cataractă opacifierea cristalinului. Dacă urmează să vi se efectueze o operaţie de cataractă, prostatita angioedem posibil ca prostatita angioedem dumneavoastră să vă ceară să întrerupeţi prostatita angioedem cu Duodart cu ceva timp înainte de operaţie.

Înainte de operaţie, spuneţi-i oftalmologului dumneavoastră că luaţi Duodart sau tamsulosin sau că aţi luat în trecut. Oftalmologul va trebui să ia măsurile de precauţie adecvate pentru a preveni apariţia complicaţiilor pe parcursul operaţiei dumneavoastră. Femeile, copiii şi adolescenţii trebuie să evite contactul cu capsulele de Duodart care prezintă scurgeri, deoarece substanţa activă poate fi absorbită prin piele. Spălaţi imediat zona afectată cu apă şi săpun, dacă s-a produs orice contact cu pielea.

Dutasterida a fost regăsită în sperma bărbaţilor trataţi cu Duodart. Dacă partenera dumneavoastră este sau poate fi gravidă, trebuie să evitaţi expunerea ei la spermă, deoarece dutasterida poate prostatita kharitonov dezvoltarea normală a fătului de sex masculin.

S-a demonstrat că dutasterida determină reducerea prostatita angioedem de spermatozoizi, a volumului spermei şi a motilităţii spermatozoizilor.

A rămas însărcinată cu prostatită la soțul ei

Acest lucru vă poate prostatita angioedem fertilitatea. Medicul dumneavoastră trebuie avertizat asupra acestui efect şi poate utiliza, în continuare, acest test pentru depistarea cancerului de prostată.

Spuneţi medicului că luaţi Duodart, dacă vi se face un test de sânge pentru PSA. Folosirea altor medicamente Vă rugăm să spuneţi medicului prostatita angioedem dacă luaţi sau aţi luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fără prescripţie medicală. Unele medicamente pot interacţiona cu Duodart şi pot face mai probabilă apariţia reacţiilor adverse.

Tratamentul prostatitei israel o sesiune Fynb, bjnbrb în prostată 28 de zile Tratamentul prostatitei la câini. Terapia de prostata dirijat retragerea procesului inflamator, reducerea durerii, a stabiliza activitatea prostatei și starea generală. Dramatic, dar cel mai eficient tratament este castrarea.

Folosirea Duodart cu alimente şi băuturi Duodart trebuie luat la 30 minute după aceeaşi masă, în fiecare zi. Sarcina şi prostatita angioedem Femeile care sunt gravide sau care ar putea fi gravide nu trebuie să manipuleze capsulele care prezintă scurgeri. Dutasterida este absorbită prin piele şi poate afecta dezvoltarea normală a fătului de sex masculin. Acesta este un risc important în primele 16 săptămâni de sarcină. Utilizaţi prezervativul în timpul contactelor sexuale.

Dutasterida a fost regăsită în sperma bărbaţilor care urmează tratament cu Duodart. Dacă partenera dumneavoastră este sau poate fi gravidă, trebuie să evitaţi expunerea ei la spermă. S-a demonstrat că Duodart determină reducerea numărului de spermatozoizi, prostatita angioedem volumului spermei şi a motilităţii spermatozoizilor.

Ca urmare, fertilitatea masculină poate fi redusă.

Tratamentul prostatitei israel o sesiune

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor Duodart îi face pe unii oameni să se simtă ameţiţi, aşa că vă poate afecta capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje în siguranţă. Informaţii importante privind unele componente ale Duodart Acest medicament conţine colorantul galben amurg E care poate provoca reacţii alergice. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

prostatita angioedem

Cât Duodart să luaţi Doza uzuală este de o prostatita angioedem luată o dată pe zi, la 30 minute după aceeaşi masă, în fiecare zi. Cum să luaţi Duodart Înghiţiţi capsula întreagă cu apă.

Nu mestecaţi şi nu deschideţi capsula. Contactul cu conţinutul capsulelor poate să vă determine dureri la nivelul gurii sau gâtului. Dacă luaţi mai mult Duodart decât trebuie Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări dacă aţi luat prea multe capsule de Duodart. Dacă uitaţi să luaţi Duodart Nu luaţi bunătate pentru bărbați capsule supozitoare pentru prostatită doză dublă pentru a compensa doza uitată.

prostatita angioedem

Luaţi următoarea doză la timpul stabilit. Nu întrerupeţi tratamentul cu Duodart fără recomandare Nu întrerupeţi tratamentul cu Duodart fără să fi discutat prostatita angioedem prealabil cu medicul dumneavoastră. Dacă aveţi prostatita angioedem întrebări suplimentare cu privire la acest produs, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

  1. Remedii eficiente pentru tratamentul prostatitei cu remedii populare
  2. Lumanari ultraproject pentru prostatita

Reacţii alergice Semnele reacţiilor alergice pot include: erupţie trecătoare pe piele care poate fi însoţită de mâncărimi urticarie ca o erupţie determinată de urzică umflare a pleoapelor, feţei, buzelor, braţelor sau picioarelor. Ameţeli şi stare confuzională Duodart poate provoca ameţeli, stare confuzională şi în cazuri rare, leşin.

prostatita angioedem

Aveţi grijă când vă mişcaţi dintr- o poziţie în care sunteţi întins într-una în care staţi în picioare sau invers, mai ales dacă vă treziţi în timpul nopţii, până când vă daţi seama prostatita angioedem vă afectează acest medicament. Dacă vă simţiţi ameţit sau aveţi stare confuzională oricând pe parcursul tratamentului, aşezaţi-vă sau întindeţi-vă până când trec simptomele.

Reacţii adverse frecvente Acestea pot afecta până la 1 din 10 bărbaţi care iau Duodart: impotenţă incapacitatea de a obţine sau menţine o erecţie scădere a impulsului sexual libido dificultate la ejaculare mărire sau sensibilitate la nivelul sânilor ginecomastie ameţeli Reacţii adverse mai puţin frecvente Acestea pot afecta până la 1 din de bărbaţi bătăi rapide ale inimii palpitaţii constipaţie, diaree, vărsături, senzaţie de rău greaţă slăbiciune sau senzaţie de prostatita angioedem a puterilor tensiune arterială mică la ridicarea în picioare dureri de cap mâncărimi la nivelul nasului, nas înfundat sau cu secreţii rinită erupţie trecătoare pe piele, urticarie, mâncărime.

Reacţii adverse rare Acestea pot afecta până la 1 din de bărbaţi umflare a pleoapelor, feţei, buzelor, braţelor sau picioarelor angioedem leşin. Nu utilizaţi Duodart după data de expirare înscrisă pe cutie sau flacon. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.

Adenom de prostată arginină

A nu se păstra la temperaturi peste 30°C. Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să eliminaţi medicamentele care nu vă mai sunt necesare.

Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului. Fiecare capsulă conţine dutasteridă 0,5 mg şi clorhidrat de tamsulosin 0,4 mg.

Mga Gulay Na Pamprotekta At Panlinis Sa Kidney

Duodart este disponibil în ambalaje cu 7, 30 şi 90 capsule. Este posibil ca nu toate mărimile de ambalaj să fie comercializate în ţara dumneavoastră. Costache Negri nr.