Prostatita musulmană. Tratamentul prostatitei musulmane


Arabii nu au prostatită Arabii nu au prostatită Cel dintâi susținea că are dreptul să nu-i mai dea înapoi e mai bună pentru musculatură, pentru prostata bărbaților și, deci, pentru viețile. Prostatita este o boală specific masculină, iar cel mai important factor de iar pacienţii nu ar trebui să ezite în privinţa tratamentului, consideră. Bărbaţii din întreaga lume suferă de afecţiuni de prostată.

Antigenul specific prostatei, sau PSA, prostatita musulmană un marker pentru cancerul de prostată care poate fi utilizat pentru a detecta boala în cele mai timpurii stadii. PSA a fost descoperită pentru prima dată de Naga în în material seminal, iar din cercetările PSA au devenit răspândite pentru diagnosticul și stadializarea cancerului de prostată.

Și, de asemenea, pentru monitorizarea și evaluarea eficacității tratamentului.

prostatita musulmană

PSA este un produs chimic produs de epiteliul prostatei până la sperma subțire. O parte din această substanță intră în fluxul sanguin.

Adenom normal de prostatăinflamația țesutului prostatei prostatităleziuni traumatice și cancer de prostată. Pentru a afla motivul creșterii nivelurilor PSA, sunt utilizate metode speciale pentru determinarea acesteia.

prostatita musulmană

Dacă nivelurile PSA sunt mari, este necesară o biopsie de prostată. În mod obișnuit, o biopsie a țesutului de prostată este efectuată în mod transrectal prin rect sub îndrumare cu ultrasunete folosind un pistol special și ace de unică folosință. Vorbind despre diagnosticul de PSA, ne referim la definirea ambelor forme.

Category Archives: Colică renală cu prostatita forum Cum se tratează prostatita la musulmani Acaric de muște în tratamentul prostatitei la bărbați Prostatita cronica Din Comunitate. Cum se trateaza prostatita la barbati - medicamente si semne de boala.

Dar, în unele tipuri de cancer, nivelul PSA poate rămâne neschimbat, deoarece celulele canceroase și-au pierdut capacitatea de a secreta această substanță. Pe această caracteristică a PSA se bazează principiul diagnosticului diferențiat al cancerului de prostată și al hiperplaziei benigne de prostată.

prostatita musulmană

Astăzi, în toată lumea există un program pentru diagnosticarea prostatita musulmană a cancerului de prostată, care include: examen digital rectal al glandei prostatei; examenul ecografic transrectal al prostatei; determinarea nivelului de antigen specific prostatei PSA. Popular după subiect.