Tnm prostatakarzinom


Weitere in Arbeit Oncologie pentru geanta Kittel: Prezentarea clară și intuitivă a standardelor diagnostice și terapeutice complexe ale oncologiei actuale.

În plus, multe mai multe informații despre efectele secundare ale terapiei tumorale, tratamentele complementare și aspectele socio-medicale.

tnm prostatakarzinom

De la Centrul Tumorilor din Spitalul Universitar Köln - În cooperare cu multe alte clinici și tnm prostatakarzinom consacrați - scris de profesioniștii clinici pentru cei care le pasă de pacienții cu tumoare - Recomandări de tratament bazate pe dovezi din punct de vedere clinic relevant - orientat către orientarea rapidă, precum și aprofundarea cunoștințelor - informații detaliate despre opțiunile de tratament adecvate pentru stadiu, tnm prostatakarzinom gestionarea efectelor secundare și pentru terapia de susținere sau complementară tnm prostatakarzinom Calculator pentru stadializare conform clasificării TNM Căutători de terapie inovatori și bazat pe algoritmi pentru situații selectate, de ex.

Indicație pentru terapia neo adjuvantă a cancerului de sân Exemple de gestionare a efectelor secundare: - Anticoagulare.

tnm prostatakarzinom